Glazba na svadbenoj svečanosti (vjenčanju) je vrlo bitna!

Pregledano 33987 puta

Posebnu pažnju posvetite izboru benda (grupe) koji će vas zabavljati na vjenčanju. Razgovarajte sa rođacima i prijateljima te saslušajte njihove preporuke.

ZAPAMTITE! Dobar bend podići će atmosferu i upotpuniti ugođaj opuštanja i zabave na vašem vjenčanju.

ljudi.jpgGlavni dojam nakon svadbe često ovisi baš o tome da li je glazba bila dobra ili ne, a kvalitetnim odabirom benda možete svoje goste “natjerati” da se isplešu te da odu kući sretni i zadovoljni.

Prije angažiranja nekog benda, ako je ikako moguće, probajte ih negdje čuti uživo.
Zatražite popis njihovog uobičajenog repertoara i zamolite ih da dodaju neke pjesme koje bi vi možda htjeli čuti, a na popisu ih nema.

Vrlo je bitno pri izboru glazbe koju će bend svirati, imati obzira prema svim uzvanicima i njihovim ukusima. Nipošto se nemojte osloniti na samo svoje omiljene pjesme, već probajte naći neku sredinu, tako da podjednako zadovoljite sve generacije prisutne na svadbi. Ukoliko svatko od gostiju čuje nekoliko pjesama koje voli, bit će zadovoljan i vrlo rado će uz njih zaplesati.

Dogovorite s bendom koliko će pauza imati i koje dužine, te da vam vode svadbenu svećanost, vezano za prvi ples, rezanje torte, bacanje buketa, podvezice i sl.

Dobro se isplešite na vlastitoj svadbi i privucite ostale goste da vam se pridruže.

Opustite se i uživajte u svemu!