Grupa LOCO

Pregledano 106221 puta

profilnaUkoliko tražite svestran i kvalitetan bend za Vašu svečanost, na pravom ste mjestu. Grupa Loco će svaku Vašu svečnost učiniti posebnom. Svakoj svirci pristupamo profesionalno.
Kontakt: 098 166 71 94
Web: www.grupaloco.com   E-mail: grupa.loco@gmail.com
Pet smo mladih, glazbeno obrazovanih momaka iz okolice Samobora koji uživaju u dobroj svirci i još boljoj zabavi. Samim time logično je da smo se našli u istom bendu koji je osnovan još davne 2002 godine. Od osnivanja do danas odsvirali smo nekoliko stotina svadbi i raznih evenata.

2010. godine iskušali smo se i u autorskim vodama te smo pjesmom „Trebam te“ osvojili drugu nagradu publike na festivalu radija „Kaj“. Budući da uživamo u stvaranju autorskih pjesama, godine 2013. napravili smo i drugu pjesmu „Od prvog pogleda“ na čijem stvaranju su prisustvovali renomirani glazbenici.

Ipak specijalnost benda su svadbene svečanosti, a naša najbolja preporuka su zadovoljni mladenci i gosti rasplesani do jutarnjih sati. Vodimo se uzrečicom našeg kolege Bregovića koja kaže: „Ko ne poludi nije normalan!“ te i Vas pozivamo na isto „ludilo“.

Let’s get Loco!

Članovi:
Vedran Šančić
klavijature i harmonika
Branimir Ruklić
bass gitara
Igor Barlović
gitara
Matija Maletić
bubanj
Ivan Golubić
vokal