HALLO BAND

Pregledano 8316 puta

Glazbeni sastav iz Samobora i Zagreba sastavljen od pet vrhunskih profesionalaca koji svojim raznolikim repertoarom i atraktivnim show programom nudi nezaboravan provod na vašim feštama, od svadbenih vjenčanja, rođendana, domjenaka i bilo kakvih drugih proslava i fešti do sviranja u svim poznatim klubovima i restoranima.
Kontakt:  098 17 35 873 Web: www.svirka.info/halloband/
E-mail: jasminhalloband@gmail.com

HALLO BAND nudi bogat i raznolik repertoar pjesama, kako bi što bolje i veselije zadovoljili svoje goste. Kompletan program na svadbenoj svečanosti vodimo, od same pratnje (od popodneva kada dolazimo sva petorica sa tzv. suhim instrumentima; harmonika, violina, basprim (brač), tamburaški bas i kontra), pa sve do samog jutra, odnosno završetka fešte. Ukazano povjerenje sa zadovoljstvom ćemo vam opravdati.Dođite nas svakako posjetiti, vidjeti i poslušati našu svirku uživo, te nam se sa punim povjerenjem slobodno javite.

HALLO BAND je renomirani peteročlani glazbeni sastav iz Samobora i Zagreba.Bez obzira što slavite, trebate li glazbu uživo za mali ili veliki broj uzvanika, priređujete li elegantni domjenak ili feštu nad feštama, a svakako želite odličan provod i nezaboravne dojmove, s povjerenjem odaberite HALLO Band!!!

članovi:

Jasmin – gitara solo
Tomek – gitara bas
Robi – klavijature, harmonika
Renato – bubnjevi
Vlado – klavijature, violina

.